Benvinguts!

Sentir dolor es inevitable. Sufrir es opcional.

lunes, 23 de enero de 2012

Veganisme

Ens alimentem segons com ens han educat, segons la tradició que rebem, i sobretot per com la societat ens influeix mitjançant la seva enganyosa publicitat.




Estic contenta d'haver-me pogut treure aquest mocador que portava als ulls, siguent ara més conscient del món en el que vivim i el que puc fer per no empitjorar-lo.


Se'ns ha dit tota la vida que és bo menjar carn, que necessitem la seva proteïna, que porta tot el que els vegetals no ens donen, així també com que és necessari beure llet (des de quan? som els únics animals del món que continuem bebent llet després de la lactància.. és això natural?), etc i res d'això és cert. Em sap greu que molta gent no vulgui escoltar...


.. o que simplement és més fàcil seguir vivint amb aquest mocador als ulls. Ja ho diuen:


Ojos que no ven, corazón que no siente

Alicia Silverstone, model d'orígen Britànic.
Però com sóc una persona molt generosa, us vull donar la mateixa oportunitat que jo he rebut, la oportunitat de treure's aquest mocador i poder veure pels vostres ulls. Per fer-ho, us proporciono uns links d'uns vídeos. N'hi ha algun que a mi m'ha fet plorar, però no per això no us diria que deixéssiu de veure'ls, sinó al contrari, que els veigueu, i sigueu conscients vosaltres també del mal que estem fent l'espècie humana, a la resta d'espècies..

El mejor discurso que jamás escucharás  -> Parla del veganisme en general. El recomano totalment

Earthlings - terrícolas --> Què fem amb els animals ? Coneix tota la veritat, no t'amaguis del que estàs participant (si es que consumeixes aliments derivats d'animals).

Forks over Knives: es un documental basat en "The China Study" on metges i investigadors que no es coneixien, cooncideixen en un punt de la seva vida, i després d'estudis i EVIDÈNCIES HISTÒRIQUES arriben a la conclusió que la única dieta sana de veritat, és la vegetariana.
El documental no l'he trobat, ja que  l'havia vist a través de megaupload, però com sabeu ara gràcies a la llei SOPA ja no està disponible. Espero que el trobeu per algun lloc , youtube, o algun altre.. perquè , com ells diuen, us pot salvar la vida ;)


Espero que aquesta informació us sigui útil, i que us brindi la oportunitat de reflexionar sobre el tema :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario