Benvinguts!

Sentir dolor es inevitable. Sufrir es opcional.

domingo, 17 de julio de 2011

Poland

Un petit "tastet" d'Erasmus que va deixar molt per desitjar.
Amb companyia de l'Adrià Castro vam anar a visitar el nostre amic Dani Ginard a Polònia per setmana santa. El senyor Dani ens va venir a buscar a l'aeroport de Varsòvia (gràcies a Déu) i amb la seva ajuda vam comprar bitllet per anar cap al centre de la ciutat en bus. El que més em va impactar només arribar, va ser (obviament) el fred que feia allà tot i estar a mes d'abril. Vam arribar de nit bastant tard, així que va ser un curtet viatge fins a casa seu i a l'endemà ja comensaria el viatge.

Varsòvia
El 1er dia vam visitar (poquet) Varsòvia, mentre buscàvem un bar per poder veure els dos partits del Barça que ens quedaven per disfrutar. Aquella mateixa nit era la final de la Copa del Rei, i tots sabeu com va ser el resultat, i entre això i que al bar només hi havia merengues polacs, ens va costar esforç sortir del bar ilesos, tenint en compte l'afició que tenen els polonesos per a la violència jajaja.
Love in the street
Fent el tonto







Després vam estar 3 dies a Crackòvia, dels quals 2 vam estar a la ciutat pròpiament dita, visitant el centre tant de dia com de nit, i 1 dia vam anar a Auswitch. Aquest últim lloc, si no hi heu estat, la veritat és que recomano visitar-lo, és un lloc molt impactant i que transmet molts sentiments, però també haig de dir que és un lloc que no és per repetir per la sensació que deixa al cos.

Al bar Vodka de Crackòvia








El centre de Crackòvia és preciós, i a diferència de Varsòvia, és original, ja que és de les poques localitats que no van ser bombardejades.





Quan vam tornar a Varsòvia només ens esperava una cosa: festa. D'aquest viatge m'he endut coses molt interessants: més ganes d'anar-me'n d'erasmus, l'experiència que aquesta em portarà, les persones que he conegut durant el viatge (Christopher, Robbert i Landie) i una amistat. Gràcies al Gabri he conegut què és AEGEE, i a partir d'aquí, he pogut aplicar per a la summer university de Moldova, així que si no fos per ell, ara no m'esperaria aquest viatge que en breus començarà. Així que...

..gràcies Gabri : DDD!

No hay comentarios:

Publicar un comentario